Kosmetiikkatukku | Parturitukku | Rogue Stock

Kosmetiikka- ja parturitukku

Rogue Stock on suomalainen nopeaan ja ystävälliseen palveluun erikoistunut kosmetiikka- & parturitukku. Rogue Stock toimittaa tilaukset perille kahden arkipäivän sisällä ja meidät tavoittaa arkisin melkein kellon ympäri. 

Rogue Stock valikoimasta löydät kaikki kampaamossa tarvittavat tuotteet. Rogue Stock on erikoistunut parturituote valikoimaan, joten meiltä saat parhaat tuotteet miesasiakkaita varten. Suomen suosituimpiin parturi tuotteisiin lukeutuva Dapper Dan on saatavilla valikoimastamme yksinoikeudella. Kampaamotukun valikoimasta löydät yli 16 tuotemerkkiä joita maahantuomme yksinoikeudella maailmalta. 

Rogue Stockin kampaamotuotteita edustaa ruotsalainen Waterclouds, jonka tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa juuri kampaamoissa! Waterclouds tuoteperhe kattaa laajasti kaiken kampaamoissa tarvittavat tuotteet ja välineet. 

Jos sinulla heräsi kysyttävää soita Juha Juntuselle 040 197 9879 ja katsotaan miten voimme palvella juuri sinun parturi-kampaamoa. 

Miksi valita Rogue Stock?

  • Rogue Stock on Suomen johtava tukkuri laadukkaassa parturikosmetiikassa. Eli jos etsit miesasiakkaillesi tuotteita olemme oikea kumppani.
  • Toimitamme tilaukset hetkessä! Meillä on usean vuoden kokemus toimivasta logistiikasta, joten tuotteet löytyy aina hyllystä ja tilauksenne on perillä seuraavana arkipäivänä.
  • Etsitkö tuotteita jotka myy itse itsensä? Rogue Stock tuotteet ovat miesten mieleen, joten tuotteemme on huomattavasti helpompi myydä miesasiakkaille kuin unisex tuotteet.

 

Täytä alla oleva lomake ja otamme sinuun yhteyttä!